Ева Веселинова крие истинската си възраст. На колко години е?

Панелистката от „На кафе“ Ева Веселинова упорито крие на колко години е – пише в. „Уикенд“. Русокосата красавица зорко следи да не се изпусне която година е родена и всячески избягва въпросите, свързани с възрастта си. Изданието разкрива дълбоко пазената тайна и осветлява, че чаровницата е родена през пролетта на 1982 г., т.е. в монета е на 35 лазарника.

Ева Веселинова спестява също и родния си град поради провинциалния си комплекс. Родена е в Сливен, но е живяла 10 години на остров Санторини в Гърция. Преди да стане репортерка в „Господари на ефира“, а след това е панелистка в „На кафе“, хубавицата е заработвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на гръцкия остров. Звездният ѝ час обаче ударил, след като пробвала изненадващо да пробие чрез конкурса „Мис Плеймейт“. Въпреки, че блондиката имала физическите данни да спечели, голямата награда тогава грабнала Елена Кучкова. Неуспехът обаче не демотивирал амбициозната красавица.

Голите ѝ снимки я изстреляли стремглаво нагоре към медиите и журналистиката, която тя е завършила. В медийните среди от години се говори, че за трамплин към медиите на Ева е послужил известен тв продуцент. Той е семеен от години, затова и няма как да афишира любовните си отношения с Веселинова. Двамата и до ден днешен се срещат дискретно в специално нает за това апартамент.

Вашият коментар