Ева Веселинова крие истинската си възраст, на колко години е

Русокоската зорко следи да не се изпусне коя година е родена и всячески избягва въпросите, свързани с възрастта си.

Дърдорката от панела в “На кафе” Ева Веселинова упорито крие на колко е години. Русокоската зорко следи да не се изпусне коя година е родена и всячески избягва въпросите, свързани с възрастта си.

Всъщност Ева била родена през пролетта на 1984 година. Тоест в момента е на 35 лазарника.

Блондинката е от Сливен, но е живяла десет години на остров Санторини в Гърция. Преди да стане репортерка в “Господари на ефира”, а след това в “На кафе”, Ева е заработвала като сервитьорка и продавачка на златни бижута на гръцкия остров.

Звездният й час обаче ударил, след като пробвала изненадващо да пробие чрез конкурса “Мис Плеймейт”, пише Уикенд. Въпреки че напористата сливналийка имала физическите данни да спечели, голямата награда тогава грабнала Елена Кучкова. Неуспехът обаче не демотивира амбициозната блондинка.

Comments

0 comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гала преживяла ужасна катастрофа, разказа за ужаса

нд ное. 10 , 2019
Водещата на „На кафе“ Гала разкри за катастрофа, която направили преди доста години с бившия й мъж. Двамата пътували през Кресненското дефиле, където станал инцидентът. Тогава с Константин Будев още били гаджета и пътували с приятелска двойка. Тъкмо се връщали от Смилян, откъдето си купили прочутия местен боб, когато шофьорът […]