Певецът Константин по спешност в болница

Певецът Константин със сериозен здравословен проблем се намери в болница точно в неподходящия момент, когато страната се тресе от увеличаващия се непрекъснато брой заразени от коронавирус и операции и прегледи се отлагат постоянно.

Неговото състояние обаче не търпяло отлагане и бързо го вкарали в операционната. Към днешна дата той се възстановява, но е все още на болнично легло и без право на свиждане.

Поддържа връзка със семейството си по телефона, а те са силно притеснени за здравословното му състояние.

“Загазих в неподходящи времена, но за щастие попаднах в ръцете изключителни професионалисти. Искам най-сърдечно да благодаря на целият екип от медицински специалисти от 2-ро хирургично отделение в 5-та МБАЛ и по-специално на д-р Атанас Първов за своевременна реакция и грижите положени за мен”, споделя Коцето за тежкия момент.

Негови колеги силно се притесниха от новината и побързаха да окажат подкрепа с думи. Преслава му пожела “скорошно оздравяване”, Галена пък показа вярата си към него с думите: “Ти си железен”. Известната пиарка Ива Екимова и лудия репортер Даниел Петканов също подкрепиха Коцето в този труден момент.

Най-неочаквана подкрепа Константин получи от бившия на Райна – ММА боеца Валери Тюлеков. “Оправяй се, машино”, написа той под снимката на певеца. Досега никой не знаеше, че двамата са близки и как е приемала Райна този факт.

 

Вашият коментар